Matsmart Stories

Kilpailu: etsitään Suomen vanhin mauste!

Nousussa

08.07.2024

EDIT: Kilpailu päättynyt! Käymme parhaillaan kuvia läpi ja ilmoitamme voittajan mahdollisimman pian. Oletko kyllästynyt kesämökillä loikoiluun? Me tiedämme, mitä sinun kannattaisi tehdä tänä kesänä! Osallistu kilpailuun ja voit voittaa 100€ ostosrahaa Matsmartille! Vanhinta löydettyä maustetta käytetään myös ruokalajin valmistamiseen!

Etsi mökin maustekaapista Suomen vanhin mauste ja voit voittaa 100€ etukoodin verkkokauppaamme!

Näin osallistut kilpailuun:

  • Käy mökin maustekaappi läpi ja bongaa sieltä vanhin mauste.
  • Ota kuva vanhimmasta mausteesta - varmista, että parasta ennen- päiväys näkyy selkeästi.
  • Lähetä kuva löytämästäsi mausteesta osoitteeseen mauste@matsmart.fi ja kerro, mistä päin Suomea mauste löytyi!

Kas näin - näin helposti voit osallistua kilpailuun! Hauskaa, eikö niin? 🧂🌶️

Kilpailu on käynnissä 11.8.2024 asti ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse ja hänet esitellään täällä sekä Instagramissamme (matsmart.fi) viikolla 34. Kun osallistut kilpailuun - säilytäthän mausteen, sillä voittajamaustetta käytetään ruuan valmistamiseen Matsmartin toimesta. Instagram ei ole osallisena kilpailuun.

Pitemmittä puheitta - onnea maustemetsästykseen - vanhin mauste voittakoon!

Psst.. numero 1) Jos useat mausteet osoittautuvat täsmälleen samanikäisiksi, arvomme voittajan.

Psst.. numero 2) Lähettämällä kuvan maustestasi, vahvistat omistavasi kuvan oikeudet ja hyväksyt sen, että käytämme sitä viestinnässä siitä, kuka johtaa kilpailun aikana ja lopulta julkistaessamme voittajan verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa sekä ulkoisissa tiedotusvälineissä. Hyväksyt myös sen, että saamme valmistaa ruokaa tällä mausteella.

Psst.. numero 3) Osallistuessasi kilpailuun hyväksyt, että me (Matsmart in Scandinavia OY) käsittelemme henkilötietojasi, kuten nimeäsi, sijaintiasi ja sähköpostiosoitettasi. Hyväksyt myös sen, että etunimesi ja sijaintisi Suomessa voidaan julkaista markkinoinnissamme lähettämäsi kuvasi yhteydessä.