Kakkutikkarit hävikkihengessä!
Jäikö viikonlopusta yli kuivakakkua tai muita leivonnaisia – valmista kakkutikkareita! Kakkutikkarit pyöritellään massasta, joka valmistetaan esimerkiksi kakkupohjasta ja tuorejuustosta. Koristelussa vain taivas on rajana, huippua eikö!? Nappaa alta resepti ja inspiroidu.
Täyte
Vanhaa kakkupohjaa, 1rs (180 g) vaniljatuorejuustoa, 1 1/2tl appelsiininkuorta raastettuna
Kuorrutus
1levy (200 g) Fazer taloussuklaata (tai muuta makeaa massaa).
Pinnalle
Nonparelleja
Lisäksi
Puisia tikkuja
Murenna pohja käsin kulhoon. Sekoita joukkoon appelsiininkuorella maustettu tuorejuusto. Pyörittele taikina pieniksi palloiksi ja laita pallot jääkaappiin.
Sulata paloiteltu suklaa tai muu kuorrute. Kasta tikkujen toinen pää (n. 2 cm pituudelta) suklaaseen ja työnnä tikkujen suklaapäät kakkupalloihin. Valuta ja anna suklaan jähmettyä hetki ennen kuin ripottelet niiden päälle nonparelleja.
Siirrä tikkarit jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi.