Matsmart Stories
Kolmen ainesosan pikapannarit
Ylikypsät banaanit muuntuvat hetkessä herkkupannareiksi, kun lisäät sekaan kananmunia ja kaurahiutaleita. Mausteeksi sopivat etenkin kaneli ja kaardemumma!
Näillä vinkeillä onnistut!
🍌 Sekoita ainesosat tasaiseksi massaksi esimerkiksi blenderissä.
🍌 Paista pannukakut keskilämmöllä, jotta ne eivät pala.
🍌 Pannukakku on valmis käännettäväksi, kun sen pintaan ilmestyy pieniä kuplia.
🍌 Kasaa jäisiä marjoja pannarikerrosten väliin, jolloin ne ehtivät sulaa sopivasti sillä aikaa kun viimeiset pannarit paistuvat. Mustikoilla lisäät makeutta, puolukat tai viinimarjat tuovat annokseen asteen kirpsakkuutta.
🍌 Kruunaa kokonaisuus hunajalla tai maapähkinävoilla ja nauti! 💛